Mennen

Wil je de tribunes van de Nekkerhal zien daveren? Dan móet je gewoon naar onze menwedstrijden komen kijken.

Onder luid gejuich van ons publiek snellen prachtige koetsen, getrokken door 4 paarden, doorheen een hindernissenparcours in de Christmas Arena.

Wereldtop

Onze menners zijn trouwens de allerbesten ter wereld want ze strijden in Mechelen om de FEI Driving World Cup. Dat is één van de meest prestigieuze internationale men-trofeeën. De wereldbeker bestaat uit 2 proeven. Op 29 december kan je ’s middags naar de Warm-Up komen kijken. Op 30 december sluiten we Jumping Mechelen volledig af met de finale (start om 22u.).

Christmas Arena
Vrijdag
FEI Driving World Cup
Paardensport Vlaanderen
CAIW - Warm up | €10.400

Mennen

14:40
Christmas Arena
Zaterdag
FEI Driving World Cup
Paardensport Vlaanderen
CAIW | €20.400

Mennen

22:00

DEELNEMERS

Onze sterren

PAARDENSPORT

Disciplines

Paardensport, in de lucht, op de dansvloer en op de koets.

Jumping Mechelen, dat zijn drie verbluffende disciplines met wedstrijden en topatleten van absolute wereldklasse. Maar ook fokkers, jonge beloften en gepassioneerde amateurs krijgen de kans om te schitteren in de Nekkerhal. Hier ontdek je per discipline wat (en wie) wij voor jou in petto hebben.

HET PROGRAMMA

FEI World Cups, amateurwedstrijden, shows, party’s … en nog veel meer

Meer dan 70 wedstrijden en shows, verdeeld over 2 arena’s en 5 onvergetelijke dagen: op Jumping Mechelen valt voor iedereen iets fantastisch te beleven.


JUMPING MECHELEN 2023

Waar paardenfans eindejaar vieren

Spannende topsport, spectaculaire shows, eindeloos paardenplezier en vooral veel ambiance: Kom meegenieten, tussen Kerst en Nieuw, in een extra gezellige Nekkerhal.

Scroll naar boven