OVER HET EVENEMENT

JM Indoor Masters

26 – 30 December | Nekkerhal Mechelen

De JM Indoor Masters-proeven zijn inmiddels een vaste waarde waarmee wij samen met Paardensport Vlaanderen en LRV jonge, ambitieuze ruiters de kans willen geven om deel te nemen aan Jumping Mechelen. Trouwe organisatoren engageren zich een weekend in het indoorseizoen en zetten hun prachtige accommodatie volledig in het teken van de JM Indoor Masters.

Jong en oud strijdt er voor een ticket naar de finale op Jumping Mechelen.

Sinds 2020 zijn we gestart met een vernieuwd concept waarbij we het belang van de basis willen benadrukken. Er wordt gestreefd naar een optimale ondersteuning en begeleiding van de jonge ruiters. Zo worden deze ruiters en hun omkadering constructief beloond wanneer zij correct toiletteren en optomen, veilig inspringen in de paddock en rijden met aandacht voor techniek van de pony, het paard en de ruiter.

Hoe kwalificeren?

Er zijn elk jaar weer verschillende indoor kwalificatiewedstrijden waar ruiters zich kunnen plaatsen voor de diverse finales die plaatsvinden tussen kerst en nieuw. De JM Indoor Masters staan open voor ruiters van Paardensport Vlaanderen/LEWB en LRV. Meer informatie volgt.

Indoor Masters knuffel pony
Scroll naar boven