Hotels

OVERNACHTEN IN MECHELEN

Vind een slaapplaats

Mechelen is een authentieke en gezellige stad in het hart van Vlaanderen, halfweg tussen Brussel en Antwerpen. Het centrum van Mechelen is gelegen op een 2tal km van de Nekkerhal waar tal van hotels te vinden zijn. Hierbij een overzicht van de hotels waar Jumping Mechelen mee samenwerkt. 

Wens je te reserveren?

Bezorg onderstaand formulier aan ons team indien je een hotelkamer wenst te boeken. Zij helpen je graag verder.

Express by holiday inn

Express By Holiday Inn

De Holiday Inn Express Mechelen City Centre host gedurende de 5 dagen onze officials en de menners. Het biedt een comfortabele uitvalsbasis, middenin het centrum van de culturele stad met een zeer snelle verbinding naar de Nekkerhal.


Tel: +32 (0)15 44 84 20

Novotel Mechelen

Het 4* hotel, gelegen in het centrum van Mechelen aan de Dijle op 5 minuten wandelen van het historische centrum, host tijdens deze periode onze internationale springruiters en hun entourage.


Tel: +32 (0)15 40 49 50

B&B Hotel Mechelen

Het gloednieuwe hotel B&B, gelegen in de Leopoldstraat dichtbij het station, is het hotel waar vele van onze medewerkers en leveranciers verblijven voor, tijdens en na de Jumping.


Tel: +32 (0)15 25 68 10

Hotel Vé

Het 4* design hotel, gelegen op de Vismarkt, het gezelligste pleintje van Mechelen. Hotel Vé host tijdens deze periode onze internationale dressuurruiters hun entourage.


Tel: +32 (0)15 700 700

Hotel Bonten Os

Hotel In den Bonten Os ligt op 7km van de Nekkerhal in Rijmenam. U kan u er gastronomisch eten en heel makkelijk parkeren. Hotel Bonten Os verwelkomt heel graag onze bezoekers.


Tel: +32 (0)15 520 450


JUMPING MECHELEN 2023

Waar paardenfans eindejaar vieren

Spannende topsport, spectaculaire shows, eindeloos paardenplezier en vooral veel ambiance: Kom meegenieten, tussen Kerst en Nieuw, in een extra gezellige Nekkerhal.

Abonneer je op onze

nieuwsbrief

Schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van de laatste updates over Jumping Mechelen.

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.

Scroll naar boven