26 december 2023 | Vanaf 16u30
Nekkerhal – Mechelen

4

4 Vlaamse topartiesten

6

Meer dan 6 uur ambiance

5

5.000 partyanimals

OVER HET EVENEMENT

JM Feest

Zing en dans mee op de eerste avond van Vlaanderens Kerstjumping!

Op 26 december 2023 toverden we de Christmas Arena om tot een indoor ambiancefestival met bierstandjes én een gi-gan-ti-sche dansvloer. Entertainers van dienst waren Swoop, 2Fabiola, De Romeo’s én Willy Sommers.

Het begon allemaal om 16u30 voor een avond om nooit te vergeten. We startten met o.a. het Belgisch Indoor Kampioenschap. Daarna begon het festival om 21u.

Omdat we ons publiek ondertussen al heel goed kennen, wisten we ook dat we met jullie tot in de vroege uurtjes konden doorgaan. Daarom stond DJ Drezz na de optredens al klaar om jullie dansend de nacht in te laten gaan. Alle remmen los!

26 december 2023 – 16u30 – Nekkerhal – Mechelen

JM FEEST

Onze topartiesten

Swoop

Een mix van pop en ambiance?  Daarmee weten ze elk publiek op de dansvloer te krijgen. Swoop is een vaste waarde op de belgische dansvloer en staat garant voor een avond vol entertainment

2fabiola

De grootste meezingers zorgen bij dit duo voor een hoop ambiance. Maak je klaar voor een spetterend feestje. 

De Romeo’s

Met hun aanstekelijke melodieën en harmonieuze zang weten ze steeds het publiek te vermaken. Hun concerten staan garant voor een avond vol plezier en nostalgie.

Willy Sommers

Draai rond, en rond, en rond … als een feestbeest in de Nekkerhal! Onze hoofdact is de koning van het Vlaamse lied, en dat al 50 jaar lang.

Scroll naar boven