Praktisch

NUTTIGE INFO

Plan je bezoek

Jumping Mechelen gaat door in de Nekkerhal in Mechelen.
Plattebeekstraat 1, 2800 Mechelen

Opdat jij volop kan genieten van jouw bezoek aan Jumping Mechelen geven we hier alvast wat praktische info mee.

Lees verder en ontdek alles over de route naar de Nekkerhal, parkeermogelijkheden, eten en drinken, EHBO, veiligheidsregels, maatregelen voor rolstoelgebruikers enzoverder.

Selecteer een vervoersmiddel voor informatie

De route naar Jumping Mechelen

Selecteer een vervoersmiddel voor informatie en het routeplan

Komende uit de richting van Antwerpen naar de Nekkerhal

  • Neem de E19 Antwerpen – Brussel
  • Neem de Afrit “Mechelen Zuid” richting Mechelen
  • Rij via Tangent en de Margaretatunnel vlot naar N15 Nekkerhal- Brussels North

 

Komende uit de richting van Brussel naar de Nekkerhal

  • Neem de E19 (Brussel-Antwerpen)
  • Neem de Afrit “Mechelen Zuid” richting Mechelen
  • Rij via Tangent en de Margaretatunnel vlot naar N15 NEKKERHAL- BRUSSELS NORTH

 

Komende uit de richting van Antwerpen of Brussel naar de publieksparking Domein Sport Vlaanderen Hofstade

  • Neem de E19 Antwerpen – Brussel (Brussel-Antwerpen)
  • Neem de Afrit “Zemst”
  • Volg de borden domein Sport Vlaanderen Hofstade

 

Parkeren kan op de parking op het domein Sport Vlaanderen Hofstade in Hofstade (tarief: 10€). Een shuttlebus brengt je gratis van en naar de Nekkerhal ’s morgens 1u voor aanvang van het programma tot 03u00!

eenvoudig parkeren bij jumping mechelen

Parkingindeling

Het publiek kan parkeren op Parking Sport Vlaanderen domein in Hofstade. De parking vind je door de pijlen “Parking Publiek” te volgen vanop de Mechelse ring of via de E19 afrit Zemst/Hofstade. Voor een Parkingticket betaal je 10€ per auto de hele dag.

We voorzien, gratis, shuttlevervoer tussen de parking en de Nekkerhal. De shuttleservice is beschikbaar ’s ochtends 1u voor aanvang van het programma tot 03u00 ’s nachts (laatste bus vanaf de Nekkerhal).

Veiligheid en extra informatie

Honden 
Honden zijn niet toegelaten in de Nekkerhal.  
 
Eten en drinken 
Op verschillende plaatsen in de hal zijn eet- en drankstandjes te vinden. Voor lunch of diner kan je terecht op de JM Skybar aan de hoofdingang en de Brasserie Pomme d’Api centraal op de 1e verdieping.     

Cashless Event
Jumping Mechelen heeft gekozen voor de cashless betaalmethode omdat het snel en veilig is. Het kopen van een JM betaalkaart kan bij de bemande oplaadpunten of aan de automaten, dit kan met contant geld, betaal- of kredietkaart. Gelieve rekening te houden met een éénmalige activatiekost van € 2,00 per kaart. Indien gewenst kan de kaart nadien kosteloos weer opgeladen worden, aan één van onze top-ups, één van de automaten of via de StarNet app.
Het ongebruikte saldo op de betaalkaart kunt u na het event via onze website terugvorderen. Dit is mogelijk van 10 tot 25 januari 2023. Na verwerking van de gegevens zal de terugbetaling van het saldo gebeuren, ten laatste op 7 februari 2023.

Onze Cateringpartners  
Gourmet Invent: VIP en brasserie Pomme d’Api (Contact : Bart Vandemoortele – +32 (0)475 94 91 11 – bart.vandemoortele@gourmetinvent.be)
RISC: Business Seats – BS Café – JM Skybar (Contact: Ulla & Ricardo Sola – +32 (0)477 57 64 16 – ulla.sola@gmail.com)
Nikki Club: Centaal 1e verdiep (Nick Van Belle – +32 (0)475 42 21 88 – nickvanbelle@nikkiclub.be) 

EHBO 
Een team van het Rode Kruis en een dokter zijn aanwezig in de Nekkerhal. Paraat voor kleine en grote zorgen!  

Vestiaire  
Aan de hoofdingang is een grote vestiaire waar je terecht kan vanaf de opening tot maximum 30 minuten na afloop van het programma, 2€/dag.    

Rolstoelgebruikers
Voor rolstoelgebruikers hebben wij een speciaal platvorm voorzien. De rolstoelgebruiker dient een kaartje te kopen en de begeleider krijgt een gratis kaart. Een speciale Parking voor rolstoelgebruikers is voorzien aan de hoofdingang van de Nekkerhal. Vraag onze Parkingwachters om jullie te helpen.

Veiligheid
Jumping Mechelen zal de Covid maatregelen volgen die op dat moment van toepassing zijn voor massa events. Wij houden je via onze website en social media op de hoogte. Aan de verschillende ingangen kan gevraagd worden om de inhoud van u hand- en rugtassen te tonen.
De brandweer controleert voor de start dat het event voldoet aan alle veiligheidsvoorwaarden. Signalisatie borden worden opgehangen en ons team van stewards en security zal u begeleiden in geval een evacuatie zich voordoet.

 

Stad Mechelen

overnachting

Op zoek naar een slaapplek?

Op een 2tal kilometer van de Nekkerhal ligt het historische stadscentrum van Mechelen, de ideale uitvalsbasis voor jouw bezoek aan Jumping Mechelen.

Stad Mechelen
Public J

JUMPING MECHELEN 2022

Waar paardenfans eindejaar vieren

Spannende topsport, spectaculaire shows, eindeloos paardenplezier en vooral veel ambiance: Kom meegenieten, tussen Kerst en Nieuw, in een extra gezellige Nekkerhal.

Bedankt voor je aanvraag!

We behandelen je vraag zo snel mogelijk