Business Seats

Ga voor optimaal comfort en gezelligheid!

Wil je er iedere dag bij zijn en, samen met vrienden of genodigden, volop genieten van sport en entertainment vanop de eerste rij? Dan is deze formule de ideale manier om Jumping Mechelen 2022 te beleven.

Onze 220 business seats geven je de mogelijkheid om 6 personen per sessie uit te nodigen en dit 10 sessies lang: voor ieder wat wils met ons zeer gevarieerd programma.

Business Seat-klanten van 2021 krijgen tot 3 oktober de kans om hun plekje opnieuw te boeken. Vanaf maandag 17 oktober zal iedereen via deze pagina de kans krijgen om zijn eigen Business Seats online te reserveren.

 

Ons Business Seat-pakket

  • 1 tafel voor 6 personen langs de lange zijde van de piste
  • 6 Business Seat-tickets per sessie (10 sessies)
  • 1 Business Seat-parkingkaart per sessie (parking domein Hofstade)

 

Totale kostprijs: € 2.400 excl. btw en catering 

 

Cashless

Jumping Mechelen is een cashless event. Firma’s die beschikken over een VIP- of Business Seat-tafel kunnen op voorhand hun betaalkaart aanvragen.

Schrijf je hier in:

HOSPITALITY

Liever nog wat meer VIP-luxe?
Je eigen tafel voor jou en jouw genodigden, met ware VIP behandeling

JUMPING MECHELEN 2022

Waar paardenfans eindejaar vieren

Spannende topsport, spectaculaire shows, eindeloos paardenplezier en vooral veel ambiance: Kom meegenieten, tussen Kerst en Nieuw, in een extra gezellige Nekkerhal.

overnachting

Op zoek naar een slaapplek?

Op een 2tal kilometer van de Nekkerhal ligt het historische stadscentrum van Mechelen, de ideale uitvalsbasis voor jouw bezoek aan Jumping Mechelen.

Stad Mechelen

Bedankt voor je aanvraag!

We behandelen je vraag zo snel mogelijk