26 december 2023 | 9u – 18u00
Nekkerhal – Mechelen

9

9 uur animatie en paardenplezier

7

7 indrukwekkende acts

3

een 3 uur durende show

OVER HET EVENEMENT

JM Kids Day

26 december 2023 van 09u00 – 18u00 – Nekkerhal – Mechelen

Spetterend spektakel!

De JM Kids Day is en blijft een unieke belevenis met een
ruim 2 uur durende adembenemende en straffe shows tijdens de “Grote Kids Day Show”.

Als kers op de taart was er nog een vol uur met een grandioos optreden van de KetnetBand en een Meet&Greet! 

Randanimatie

En of het nog niet genoeg was… Op deze speciale dag werd voor de jonge paardenliefhebbers de hal een bruisend pony-avontuur vol plezier.

De kids konden hun creativiteit de vrije loop laten tijdens het knutselen, zich omtoveren tot hun favoriete figuren met mooie grime, of stoere tijdelijke tattoos laten zetten.

En dat was nog niet alles! Paardensport Vlaanderen verzorgde geweldige demonstraties in de B-piste, waar de jonge enthousiastelingen konden genieten van indrukwekkende paardensport. En voor de avontuurlijke zielen waren er ponyritjes voorzien!

Ook stonden er speciale animatoren klaar om ervoor te zorgen dat de kids een onvergetelijke dag vol ponyplezier beleefden!

DE GEWELDIGE JM KIDS DAY SHOW (CHRISTMAS ARENA)

Met onder andere

K!dans Studio

Van deze gerenomeerde groep krijg je spontaan zin om je dansbenen los te gooien. K!dans laat je met alle plezier zien hoe dat moet. 

Sercam

Sercam is een Spaanse paardenfluisteraar en brengt een internationale enig mooie show van harmonie tussen mens en paard, aangevuld met een boeiende valkenshow.

De KetnetBand

Zet je schrap en maak je klaar om mee uit te bol te gaan met Gloria, Gio en Maarten tijdens het spetterend optreden van de KetnetBand.

CLINIC EN MEET & GREET

Kristy Snepvangers

Naast al deze spetterende optredens van waanzinnige artiesten kregen we dit jaar bezoek van een grote Nederlandse influencer. Kristy Snepvangers nam niet alleen zelf deel aan internationale competitie, maar ze gaf ook een leerrijke clinic in de New Year Arena.

Daarnaast wou Kristy haar Belgische fans wel eens graag ontmoeten en ze organiseerde daarom een fantastische meet&greet.

En zoveel meer…

Een spectaculaire Power Trick Riding act, LRV ponygames, de Kerstman en niet te vergeten attractieve Mini Steeple.

De Grote JM Kids Day Show en randanimatie

Plan bezoek

De tickets geven je toegang tot de Nekkerhal van 9u tot 18u (New Year Arena, standendorp, entertainment, ponyritjes, etc.).

De grote JM Kids Day Show zal 2 keer plaatsvinden tijdens de dag. Kies je favoriete sessie om je zitplaats in de hoofdarena te reserveren.

JM Kids Day 2023

Voordeelacties

Cera, Landelijke Gilden, PaardenSport Vlaanderen, LRV, KBC en PlusPas bieden ook speciale acties aan voor JM Feest. Voordeeltickets kan je rechtstreeks bij hen bekomen. Neem dus zeker een kijkje op de websites van de deelnemende partners.

Scroll naar boven