OVER HET EVENEMENT

Auction Mechelen en
Vrijspringen

Fokkers en liefhebbers van jonge paarden opgelet! 

Auction Mechelen organiseert niet 1 maar 2 online veilingen, eentje loopt af vóór Jumping Mechelen en eentje nadien. Bovendien zullen er niet alleen 2- en 3-jarige paarden maar ook 4-, 5-, 6- en 7-jarigen talenten geveild worden.

Op 27 december, tijdens Jumping Mechelen, kan je in de New Year arena genieten van de finale vrijspringen voor 2- en 3-jarigen. 

Vernieuwde Auction Mechelen

Er waren twee online veilingen: de Christmas Collection Auction voor 2- en 3-jarigen (afsluiting op 22/12/‘23) en de New Year Collection Auction voor 4-, 5-, 6- en 7-jarigen (afsluiting op 2/1/‘24).

Vrijspringen

Na jaarlijkse gewoonte, wordt in het kader van Jumping Mechelen ook een competitie vrijspringen voor 2- en 3-jarige paarden georganiseerd. Wie in de grote finale in de Nekkerhal (27 December – New Year Arena) zijn kunsten wil tonen, heeft de nodige punten moeten verzamelen op een aantal selectiewedstrijden die doorheen het land georganiseerd werden. De beste drie van elke voorronde maakten kans op de halve finale. Deze halve finale ging door in het Azelhof (Lier). 

De resultaten van de halve finale vind je hieronder:

Scroll naar boven