Jumping

Jumpingfanaat? Wij ook! Op Jumping Mechelen, hoe kan het ook anders, kan je elke dag genieten van de springsport. In het programma op deze pagina hebben we alle jumping events voor jou op een rijtje gezet.

Wereldklasse

Het hoogtepunt is natuurlijk onze FEI Jumping World Cup die naar jaarlijkse traditie op 30 december, de laatste dag van Jumping Mechelen, op het programma staat. Maar de wereldtop neemt bij ons natuurlijk ook deel aan diverse andere CSI5*, CSI Jeugd en CSI2* wedstrijden. Denk maar aan het Belgisch Indoorkampioenschap, de Grote Prijs Sport Vlaanderen, de Prijs KBC Bank en Verzekeringen en de BMW Masters.

Fokkers, pony’s en amateurs

Maar er is nog veel meer. Met een wedstrijd vrijspringen, een veiling van jonge paarden en hengsten proeven verwennen we de fokkers. Amateurs kunnen schitteren in de JM Indoor Masters en tal van andere LRV- en Paardensport Vlaanderen finales. Hou je van pony’s ? Dan kan je niet alleen de allerkleinste jumpers aan de slag zien, maar ook de allerbeste pony ruiters ter wereld die deelnemen aan de finale van de FEI Jumping Ponies Trophy.

Fancy Dress

De welbekende Fancy Dress competitie vindt ook dit jaar weer plaats. Wie is volgens jou het gekste/mooiste gekleed?

KBC Gouden Teugel

Hooray!

Maak kennis met onze deelnemers


JUMPING MECHELEN 2023

Waar paardenfans eindejaar vieren

Spannende topsport, spectaculaire shows, eindeloos paardenplezier en vooral veel ambiance: Kom meegenieten, tussen Kerst en Nieuw, in een extra gezellige Nekkerhal.

Scroll naar boven