FEI Driving World Cup

Verborgen parel van Jumping Mechelen

Nog nooit komen kijken naar het vierspanmennen op Jumping Mechelen? Dan heb je al veel te vaak één van de meest spectaculaire events van Vlaanderens Kerstjumping aan je voorbij laten gaan. De FEI Driving World Cup prachtig spectaculair en een onvergetelijke ervaring voor alle liefhebbers van de paardensport.

Dit jaar belooft de Wereldbeker mennen opnieuw een adembenemende show te worden. Er komen immers enkel toppers aan de start:

  • Boyd Exell uit Australië, een levende legende in de mensport, zal zeker proberen om opnieuw te schitteren en zijn erelijst verder uit te breiden. Hij won de Wereldbeker in Mechelen al 4 keer.
  • Bram Chardon uit Nederland zal zijn titel van vorig jaar verdedigen.
  • België wordt vertegenwoordigd door Dries Degrieck en Glenn Geerts. Zij brengen een bende luidruchtige en trouwe fans mee.
  • Koos de Ronde uit Nederland won, net als Boyd Exell, 4 keer de FEI Driving World Cup in Mechelen. Hij zal ongetwijfeld een sterke mededinger zijn.
  • De Zwitser Jérome Voutaz en de Duitser Michael Brauchle zijn aan een sterk seizoen bezig en zijn gebrand op een goed resultaat.

De warm-up voor de FEI Driving World Cup staat gepland op 29 december om 14:40 uur. De ontknoping gaat door op 30 december om 22:00 uur. Deze proef tevens al jarenlang een magistrale afsluiter van Vlaanderens Kerstjumping. Mis het niet!

Scroll naar boven