Kingslize Pizza Voegt Culinaire Flair toe aan Jumping Mechelen

Dit jaar brengt Jumping Mechelen iets nieuws op tafel. In samenwerking met Kingslize Pizza, een gevestigde naam in Mechelen, voegt het evenement een extra culinaire dimensie toe aan de kerstjumping. Bezoekers kunnen op verschillende locaties doorheen de Nekkerhal genieten van verrukkelijke voorgerechten, pizza’s en desserts, allen zorgvuldig ontwikkeld door een sterrenchef.

Samenwerken met Jumping Mechelen stond al even op het verlanglijstje van Omar Aberkane, de stuwende kracht achter Kingslize Pizza in de regio: “Kingslize Pizza is een begrip in het Mechelse. Daar hebben we 18 jaar lang hard voor gewerkt. Als trotse inwoners van deze stad willen we heel graag onze naam verbinden aan de mooiste lokale evenementen, net zoals we dat met KV Mechelen doen. Dit jaar trok ik mijn stoute schoenen aan en nam ik contact op met de organisatoren van de Kerstjumping en het klikte meteen.”

Samen kwamen ze met een volledig nieuw concept voor het evenement. Omar: “We willen bezoekers in de watten leggen en het hen gemakkelijk maken. Doorheen de Nekkerhal staan vier van onze foodtrucks verspreid. Je kiest een comfortabel plekje uit, bestelt eenvoudig met je smartphone, en wij brengen je maaltijd naar je toe.”

En die maaltijd belooft een ware smaaksensatie te zijn. Omar: “Onze suggestiepizza’s werden bedacht door sterrenchef Axel Colonna-Cesari van Centpourcent. Zijn unieke pizza-creaties zullen de bezoekers ongetwijfeld verrassen.” Een aanrader dus!

Scroll naar boven