Deelnemers opgelet: Vraag nu je parkingticket aan!

Ben je een deelnemer en kom je naar Jumping Mechelen met een vrachtwagen of auto met aanhanger? Zorg dat je jouw digitale parkingkaart aanvraagt om toegang te krijgen tot onze speciale parkeerplaats. Vanaf vandaag staat het formulier open, dus weer er snel bij!

Hoe aanvragen?

Als deelnemer kan je jouw digitale parkingkaart eenvoudig hier aanvragen. Na goedkeuring van je aanvraag, sturen wij de digitale parkingkaart in de week van 11 december naar je opgegeven e-mailadres. Vergeet niet je spamfolder in de gaten te houden!


Let op:
Staat je proef niet in de lijst? Dan verloopt procedure voor het verkrijgen van parkeerkaarten via een andere weg en hoef je het formulier niet in te vullen. Dit is bijvoorbeeld het geval voor het vrijspringen. In andere gevallen is het mogelijk dat je liga je parkeerkaart verzorgt. Internationale deelnemers dienen hun aanvraag in via emilie@jumping-mechelen.com.

Deadline voor aanvragen

Let op, de mogelijkheid om je parkingkaart aan te vragen sluit op dinsdag 12 december. Zorg dus dat je op tijd bent met je aanvraag om problemen bij aankomst te voorkomen.

Bij aankomst

Zorg dat je jouw parkingkaart bij de hand hebt. Een uitgeprinte versie is het gemakkelijkst voor onze parkeerwachters, maar een digitale versie op je telefoon is ook mogelijk. Let op: de kaart is uniek en slechts eenmalig geldig.

Wij kijken ernaar uit je te verwelkomen bij Jumping Mechelen en wensen je een vlotte aankomst en een fantastisch evenement toe!

Scroll naar boven