Parkingtickets bestellen

Definitief ingeschreven deelnemers met een vrachtwagen of auto met aanhangwagen kunnen hier eenvoudig en snel hun digitale parkeerticket aanvragen. Met dit parkeerticket krijgt u toegang tot de nationale parking naast onze internationale stallen. Volg onze pijlen vanaf de N15 naar Parking Lorry.

Zodra uw aanvraag is goedgekeurd, wordt de digitale parkingkaart in de week van 11 december naar uw e-mailadres verzonden. Zorg ervoor dat u het juiste e-mailadres hieronder invult. U kunt uw digitale parkingkaart aanvragen tot en met dinsdag 12 december. In diezelfde week zullen wij de digitale parkingkaarten versturen. Controleer rond die tijd ook uw spamfolder. Indien u de kaarten niet heeft ontvangen, kunt u mailen naar caroline@jumping-mechelen.com.

Zorg ervoor dat u uw parkingkaart bij aankomst aan de Nekkerhal bij de hand hebt. Een uitgeprinte versie is het handigst voor onze parkeerwachters, maar een digitale versie op uw telefoon is ook mogelijk. De kaart is uniek en slechts eenmalig geldig; u kunt hiermee dus niet een tweede keer binnenrijden. Doorsturen naar anderen is daarom nutteloos.

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Naam deelnemer
Soort voertuig
Data
Scroll naar boven