Spectaculair talent blinkt uit in halve finale vrijspringen Jumping Mechelen

In de schitterende setting van het Azelhof in Lier, vond op 2 december de halve finale van het vrijspringen voor 2-jarige paarden plaats. In dit bericht lees je welke toppers boven de concurrentie uitsprongen.

Winnaar mannelijke 2 jarige paarden

In de sfeervolle arena van het Azelhof heeft de hengst Look Up Cdl (Emerald Van’T Ruytershof x Nabab De Reve) met zijn indrukwekkende prestatie de titel gewonnen bij de mannelijke 2-jarige paarden.

De tweede plaats ging naar de hengst El Tornado Van Het Vlierhof Z (Eldorado Van De Zeshoek x Cristallo I), gevold door Etoile du PG Z (El Baronne 111 Z x Corrado).

We zien deze drie hengsten al zeker terug in de finale van het vrijspringen op 27 december, tijdens Jumping Mechelen in de New Year Arena.

Winnaar vrouwelijke 2 jarige paarden

Vedette ‘Ter Elzen’ (Orak D’Hamwyck x Colandro) blonk uit en won overtuigend bij de vrouwelijke paarden. Haar techniek maakten indruk op de jury, wat leidde tot een welverdiende overwinning.

Er was een gedeelde tweede plaats voor de merries Perle d’or de la Ferme Belle Fleur (Touardo Blue x Solid Gold Z) en Valentina Vd Eedthoek (Balou Du Rouet x Quinn Vd Heffinck).

Ook deze paarden zien we zeker terug in de finale van het vrijspringen op 27 december, tijdens Jumping Mechelen in de New Year Arena.

Graag meer informatie over het vrijspringen of wil je de volledige uitslag van de halve finale bekijken? Klik hieronder:

Scroll naar boven