KetnetBand schittert tijdens JM Kids Day op Jumping Mechelen 2023!

Op dinsdag 26 december 2023 werd Jumping Mechelen omgetoverd tot een waar paradijs voor kinderen tijdens de volledig uitverkochte ” JM Kidsday.” Het hoogtepunt van de dag was het spetterende optreden van de populaire KetnetBand, waarbij het publiek uit volle borst meezong en danste.

Kinderen en hun ouders stroomden massaal naar de Nekkerhal, waar ze werden verwelkomd met een overvloed aan activiteiten. Er waren ponyritjes, knutselworkshops, en zelfs een meet-and-greet met De KetnetBand. Zij waren het absolute hoogtepunt van het evenement. De Christmas Arena kwam tot leven toen de bandleden het publiek trakteerden op een energieke show boordevol hits zoals “Alles is op” en “Tsjoe Tsjoe Wa.” Het publiek, bestaande uit enthousiaste kinderen en ouders, zong luidkeels mee en danste van de ochtend tot de avond.

Naast de muzikale hoogtepunten van De KetnetBand werden de bezoekers getrakteerd op spectaculaire optredens van K!dans, het Power and Pride Trick Riding Team en de indrukwekkende show van Sercam, die de magie van het evenement naar een hoger niveau tilden. Daarnaast konden kinderen ook de spanning opsnuiven tijdens de mini-steeple en genieten van speciale ontmoetingen met niemand minder dan de vrolijke Kerstman.

De gezichtjes van de kinderen in de Nekkerhal straalden een hele dag. En dat maakt onze JM Kids Day een doorslaand succes! Jumping Mechelen is niet alleen een spektakel voor paardenliefhebbers, maar ook een geweldige plek is voor gezinsplezier en entertainment.

Zin in meer? Bekijk hier het programma voor de komende dagen:

Scroll naar boven