Logo Jumping Mechelen Feest

Vier 40 jaar Jumping Mechelen

26 december 2022 | Vanaf 18u

Nekkerhal - Mechelen

Sam Gooris
Willy Sommers

7 Vlaamse artiesten

5.000 party animals

40 Jaar Jumping Mechelen

Over het evenement

JM Feest

Je dacht toch niet dat we onze 40ste editie zonder legendarisch feestje voorbij zouden laten gaan? Op 26 december toveren we de Christmas Arena om tot een indoor ambiancefestival met bierstandjes én een gi-gan-ti-sche dansvloer. Entertainers van dienst zijn Sam Gooris, Gunther Neefs, Belle Perez, Bart Kaëll, Gene Thomas én Willy Sommers.

We verwachten jullie allemaal om 18u30 voor een avond om nooit te vergeten. We starten met o.a. het Belgisch Indoor Kampioenschap en de show van de vliegende Fransman Lorenzo. Het festival vangt aan om 21u.

Omdat we ons publiek ondertussen al heel goed kennen, weten we ook dat we met jullie tot in de vroege uurtjes kunnen doorgaan. Daarom staat na de optredens onze DJ klaar. Tijd om de gemiste feestjes in te halen en 40 jaar Jumping Mechelen te vieren! Alle remmen los!

26/12/2022 – 18u  – Nekkerhal – Mechelen

Jm Feest

Onze topartiesten

Willy Sommers

Willy Sommers

Draai rond, en rond, en rond … als een feestbeest in de Nekkerhal! Onze hoofdact is de koning van het Vlaamse lied, en dat al 50 jaar lang.

Sam Gooris

Sam Gooris

Nog een snelle pint vlak voor zijn optreden en ras-entertainer Sam Gooris is weer klaar om er er een onvergetelijke avond van te maken.

Gunther Neefs

Kenners noemen de stem van Gunther Neefs “doorleeft”. Maar je hoeft zelfs geen kenner te zijn om te kunnen genieten van deze brok Vlaamse power.

Gene Thomas

Hou je vast want één van de meest veelzijdige artiesten in Vlaanderen komt naar JM feest. Zing en dans mee op de tophits van Gene Thomas.

Belle Perez

Belle Perez

Hello world! Je hebt slechts een paar noten nodig om deze unieke stem te herkennen. Oefen alvast je Spaans want met deze muzikale wervelwind komen de beste Latin vibes naar boven.

Bart Kaëll

Bart Kaëll

Een aanstekelijke ambiancemaker met hits die vragen om meegebruld te worden. Maak je zeebenen al maar nat want we gaan zeilen en stappen aan boord van de Marie Louise!

Kom meevieren

Tarieven

Tickets zijn verkrijgbaar vanaf 17 oktober tem 25 december.
Je geniet van een voordeeltarief van € 22 (normale prijs: € 25)*.  Wacht dus niet te lang om te bestellen!

Extra voordeeltarieven
Van 17 oktober tot 30 november (zo lang de voorraad strekt) bieden Cera, Landelijke Gilden, PaardenSport Vlaanderen, LRV, KBC en PlusPas ook  speciale acties aan voor JM Feest. Voordeeltickets kan je rechtstreeks bij hen bekomen. Neem dus zeker een kijkje op de websites van de deelnemende partners.

JM Feest 2022

Bestel je tickets

Datum Start  Prijs
26/12 18:00 €25 22

* Indien je telefonisch bestelt, geniet je tot 23 december van het voordeeltarief. 

Bedankt voor je aanvraag!

We behandelen je vraag zo snel mogelijk