Een oprechte dankjewel voor een prachtig Jumping Mechelen 2023!

Wat een onvergetelijke editie van Jumping Mechelen dit jaar! Kijk maar eens naar wat we samen met jullie hebben gerealiseerd:

  • 76 wedstrijden en shows
  • 1700 paarden en ruiters
  • 100 exposanten
  • 900 uur aan video-coverage
  • 85.000 enthousiaste bezoekers

Echt fantastisch! Dit alles zou onmogelijk zijn zonder jullie, onze onmisbare schakels: onze trouwe partners en exposanten, onze onstuitbare medewerkers, onze topklasse leveranciers, ons legendarische publiek die de tribunes, VIP en Business Seats lieten daveren en natuurlijk onze spectaculaire atleten die ons zo veel prachtige momenten bezorgden.

Duizendmaal dank! Dat kunnen we niet vaak genoeg zeggen.

We kunnen niet wachten om in 2024 weer een spetterende editie met jullie te beleven. Tot die tijd, geniet nog even na met onze aftermovie en enkele sfeerbeelden. We horen en zien elkaar snel weer!

Bekijk de aftermovie!
© ClipMyHorse
Sport en plezier

Jumping Mechelen staat voor gezelligheid en spektakel. Met niet minder dan 3 wereldbekers in de spannendste hippische disciplines (jumping, dressuur en mennen), dompelen we onze bezoekers onder in de internationale topsport. Daarnaast geven we met onze nationale wedstrijden lokale ruiters de mogelijkheid om naast hun grote idolen te schitteren in de Nekkerhal Bezoekers krijgen ook de kans om te genieten van shows en van de vele winkeltjes en culinaire verrassingen in ons gezellige kerstdorp.  

Tot in 2024!

Wij hopen jullie terug te zien tijdens Jumping Mechelen 2024! Heb je ondertussen nog vragen of suggesties voor ons. Aarzel dan niet om contact op te nemen! Wij staan het hele jaar door voor jullie klaar. 

info@jumping-mechelen.com
+32 (0) 15 76 14 17
+32 (0) 15 75 39 68

Scroll naar boven