Expo

ONTDEK ONZE EXPO

Shoppen en genieten in kerstsfeer

Elke dag ontvangt Jumping Mechelen ongeveer 17.000 enthousiaste paardenfans. De laatste editie stroomden er tussen kerst en nieuw meer dan 85.000 bezoekers de Nekkerhal binnen. 

Trouw en uniek publiek

Ons trouwe publiek maakte van Jumping Mechelen een succes. En misschien kunnen onze bezoekers dat ook voor jouw bedrijf of organisatie doen. Met een beursstand op Vlaanderens Kerstjumping Memorial Eric Wauters bereik je niet alleen een groot publiek. Je komt er ook in contact met een zeer unieke doelgroep.

JOUW BEDRIJF OF ORGANISATIE OP JUMPING MECHELEN

Standruimte bemachtigen

Als je er echt snel bij bent, kan je misschien een standruimte bemachtigen op deze 5 wonderlijke dagen en nachten van de paardensport. Nieuwe standhouders kunnen reserveren vanaf 1 oktober 2023. Tot dan krijgen onze trouwe standhouders als eerste de kans om opnieuw hun plaats te reserveren.

De kostprijs per stand (naakte oppervlakte, met tapijt) is €175 per m² voor een stand kleiner dan 50m², of €160 per m² voor een stand groter dan 50m² (met verdiep: +€5). De beste stand van het evenement wordt beloond met een cheque van €1.250.

Voor meer info, contacteer Peter Bollen.

*Klik op de foto om te vergroten.

SCHRIJF JE HIER IN

Vraag je standruimte aan

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Scroll naar boven