JM Indoor Masters

Schitteren in de Nekkerhal, naast je grote idolen

Van 26 december tem 30 december 2022

Nekkerhal - Mechelen

Over het evenement

JM Indoor Masters

De JM Indoor Masters-proeven zijn inmiddels een vaste waarde waarmee wij samen met Paardensport Vlaanderen en LRV jonge, ambitieuze ruiters de kans willen geven om deel te nemen aan Jumping Mechelen. Trouwe organisatoren engageren zich een weekend in het indoorseizoen en zetten hun prachtige accommodatie volledig in het teken van de JM Indoor Masters.

Jong en oud strijdt er voor een ticket naar de finale op Jumping Mechelen.

Sinds 2020 is er gestart met een vernieuwd concept waarbij we het belang van de basis willen benadrukken. Er wordt gestreefd naar een optimale ondersteuning en begeleiding van de jonge ruiters. Zo worden deze ruiters en hun omkadering constructief beloond wanneer zij correct toiletteren en optomen, veilig inspringen in de paddock en rijden met aandacht voor techniek van de pony, het paard en de ruiter

26/12 tem 30/12 2022  – Nekkerhal Mechelen

10 kwalificatiewedstrijden

Er zijn dit jaar 10 indoor kwalificatiewedstrijden. Op 5 selecties voor pony’s en jeugd en 5 kwalificatiewedstrijden voor senioren en jeugd, kunnen ruiters zich plaatsen voor de diverse finales die op verschillende dagen plaatsvinden tussen kerst en nieuw. De JM Indoor Masters staan open voor ruiters van Paardensport Vlaanderen/LEWB en LRV. We starten met de eerste selecties in Azelhof op 8 en 9 oktober.

We wensen alle deelnemers heel veel succes en vooral heel veel pony- of paardenplezier!

Inschrijven en meer info

JUMPING MECHELEN 2022

Waar paardenfans eindejaar vieren

Spannende topsport, spectaculaire shows, eindeloos paardenplezier en vooral veel ambiance: Kom meegenieten, tussen Kerst en Nieuw, in een extra gezellige Nekkerhal.

Bedankt voor je aanvraag!

We behandelen je vraag zo snel mogelijk