Auction Mechelen en Vrijspringen

Wedstrijd en veiling voor jonge jumpingpaarden

Donderdag 29 december - 9u.

Nekkerhal - Mechelen

Over het evenement

Auction Mechelen en Vrijspringen

Zelf deelnemen

Dan vind je verder op deze pagina een kalender met selectiedagen voor de finale vrijspringen en Auction Mechelen.

Klik hier voor meer informatie over de competitie vrijspringen. 

Klik hier om je paard kandidaat te stellen voor de Auction Mechelen selectiedagen. 

Het concept staat er al jaren. Onze geweldige Belgische fokkers trekken met hun 2-jarige talenten naar voorrondes doorheen het land om een plaatsje te veroveren voor de finale van de competitie vrijspringen op Jumping Mechelen. Aansluitend op de finale, gaat vervolgens Auction Mechelen van start waar jong talent geveild wordt aan een nationaal en internationaal publiek. Een hoogdag voor fokkers én kopers. Helaas konden de voorbije twee edities niet in de Nekkerhal doorgaan en werd de veiling online georganiseerd.

De digitale veilingen bleken trouwens een succes. En daarom zal Auction Mechelen ook voor een deel online blijven doorgaan. Maar wat hebben we de bewonderende “oeh’s” en “ahhh’s” van ons publiek gemist als weer een jong talent over de oxer knalde. En wat een gemis was het om niet samen vol spanning te ontdekken welke paarden het tot veilingtopper schopten.

Zak daarom op 29 december lekker samen af naar de Nekkerhal (voormiddag | New Year Arena) om, in gezelschap van andere gepassioneerde fokkerij- en sportliefhebbers, te genieten van onze wedstrijd vrijspringen en de aansluitende Auction Mechelen. Daar beloven we alvast weer een fantastisch lot paarden voor te stellen. Er bestaat dus geen twijfel over welk kerstgeschenk je dit jaar moet kopen …

29 december – 9u.  – Nekkerhal Mechelen – New Year Arena

KALENDER

Vrijspringen en auction

DISCIPLINES

Paardensport, in de lucht, op de dansvloer en op de koets

Jumping Mechelen, dat zijn drie verbluffende disciplines met wedstrijden en topatleten van absolute wereldklasse. Maar ook fokkers, jonge beloften en gepassioneerde amateurs krijgen de kans om te schitteren in de Nekkerhal. Hier ontdek je per discipline wat (en wie) wij voor jou in petto hebben. 

Jumping
Dressuur
Mennen

JUMPING MECHELEN 2022

Waar paardenfans eindejaar vieren

Spannende topsport, spectaculaire shows, eindeloos paardenplezier en vooral veel ambiance: Kom meegenieten, tussen Kerst en Nieuw, in een extra gezellige Nekkerhal.

Bedankt voor je aanvraag!

We behandelen je vraag zo snel mogelijk