18 november 2022

Jumping Mechelen presents: The Masked Rider

Dit jaar maakt de beroemde Fancy Dress-competitie plaats voor een nieuw spektakel: The Masked Rider. 6 bekende ruiters gaan incognito tijdens deze show. Kunnen de jury en het publiek raden wie ze echt zijn? Op 29 december krijgen zij de kans om de ruiters live te ontmaskeren in de Nekkerhal.

Maak kennis met de Masked Riders

6 ruiters kruipen in de huid van een personage. Wie zitten er onder de maskers van Carnaval Carmen, Miss Piggy, Paul De Leeuw, Rudolph, Helsinki en Beethoven?

6 personages – 6 teams

Elk van de Masked Riders vormt een team samen met 2 ongemaskerde ruiters. In 2019 werden via social media 6 duo’s geselecteerd om deel te nemen aan de Fancy Dress wedstrijd op Jumping Mechelen. Door de covid-pandemie kon deze editie helaas niet doorgaan. Dit jaar krijgen ze eindelijk hun kans en mogen ze een team vormen met één van de Masked Riders. Elke Masked Rider zal een act voorbereiden. De ongemaskerde ruiters uit het team zullen een springparcours afleggen. Tijdens de show gaat een jury van enkele bekende gezichten op zoek naar de echte identiteit van de Masked Riders. Kunnen zij achterhalen welke bekende ruiters er onder de maskers zitten?

Ook het publiek kan meespelen

Vanaf 21 november zullen er elke week 2 Masked Riders zichzelf voorstellen via de sociale mediakanalen van Jumping Mechelen. Ze zullen wat meer over zichzelf vertellen en enkele tips geven, maar let op: een leugentje is snel verteld… Iedereen kan in de reacties zijn of haar gokje wagen!

Kom op 29 december naar Jumping Mechelen en raad live mee tijdens de show. Je maakt kans op verschillende leuke prijzen. Ambiance, sfeer en spanning gegarandeerd!

Nog meer ambiance en sfeer tijdens JM Feest en de JM Kids Day

Uitstel is geen afstel. Iets later dan gepland, viert Jumping Mechelen dit jaar zijn 40e verjaardag. Dat doen ze extra uitgebreid op 26 december met de JM Kids Day en JM Feest. Tijdens de JM Kids Day zijn er show en animatie voor het hele gezin. #LikeMe is ook dit jaar weer van de partij. Afsluiter van de dag is JM Feest waar je kan genieten van de optredens van niemand minder dan Willy Sommers, Sam Gooris, Gunther Neefs, Gene Thomas, Belle Perez en Bart Kaëll. Ook De Drie Tenoren zijn van de partij met Het Jumping Mechelen lied. Dat wil je niet missen!

Deel dit artikel

Unice Vd Polderblues
5 december 2022
Finalisten vrijspringen bekend
Grote overwinnaar van de halve finale was de prachtige vosmerrie Unice Vd Polderblues.
Masked rider groepsfoto
18 november 2022
Jumping Mechelen presents: The Masked Rider
Een nieuwe show vol mysterie, spanning en plezier: The Masked Rider!
10 november 2022
Het Jumping Mechelen lied
Zing mee met het Jumping Mechelen lied!
4 november 2022
Ticketverkoop gestart
Bestel nu jouw tickets voor Jumping Mechelen!
20 september 2022
Een woordje van onze voorzitter
We zullen en gaan dit jaar feesten!
9 oktober 2022
Eerste selectiedagen Auction Mechelen en vrijspringen staan voor de deur!
Eindelijk weer live en in de Nekkerhal

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van de laatste updates over Jumping Mechelen.

Bedankt voor je aanvraag!

We behandelen je vraag zo snel mogelijk