16 september 2022

Eindelijk weer live en in de Nekkerhal

Het concept staat er al jaren. Onze geweldige Belgische fokkers trekken met hun 2-jarige talenten naar voorrondes doorheen het land om een plaatsje te veroveren voor de finale van de competitie vrijspringen op Jumping Mechelen. Aansluitend op de finale, gaat vervolgens Auction Mechelen van start waar jong talent geveild wordt aan een nationaal en internationaal publiek.

Een hoogdag voor fokkers én kopers. Helaas konden de voorbije twee edities niet in de Nekkerhal doorgaan en werd de veiling online georganiseerd.

De digitale veilingen bleken trouwens een succes. En daarom zal Auction Mechelen ook voor een deel online blijven doorgaan. Maar wat hebben we de bewonderende “oeh’s” en “ahhh’s” van ons publiek gemist als weer een jong talent over de oxer knalde. En wat een gemis was het om niet samen vol spanning te ontdekken welke paarden het tot veilingtopper schopten.

Zak daarom op 29 december lekker samen af naar de Nekkerhal (voormiddag | New Year Arena), om in gezelschap van andere gepassioneerde fokkerij- en sportliefhebbers, te genieten van onze wedstrijd vrijspringen en de aansluitende Auction Mechelen. Daar beloven we alvast weer een fantastisch lot paarden voor te stellen. Er bestaat dus geen twijfel over welk kerstgeschenk je dit jaar moet kopen …

Wil je deelnemen aan de competitie vrijspringen?

Kom dan met je 2-jarige topper naar onze voorrondes! Je vindt de kalender hier. Onze eerste selectiewedstrijd staat al op 2 oktober op het programma. Je hebt maar liefst 11 kansen om door te stoten naar de halve finale in het Azelhof (4 december 2022 | Lier). De beste 20% van elke voorronde wordt daarvoor automatisch geselecteerd.

Wil je jouw jong geweld op een rustige en professionele manier voorstellen aan het team van Auction Mechelen?

Registreer je dan voor onze vrijstaande selectiedagen. Deze zullen op regelmatige basis doorgaan bij WOODLAND’S INTERNATIONAL SALES in Koningshooikt. We starten op 19 september. Registreren doe je hier.

Wij schatten samen het potentieel van je paard in en maken een plan voor de toekomst.

Deel dit artikel

Wilm Vermeir thumbnail
31 januari 2023
After Movie Jumping Mechelen 2023
Kon je er niet bij zijn, of wil je gewoon nog een keer genieten van de herinneringen? Bekijk dan zeker onze After Movie.
30 januari 2023
Refund periode verstreken
Het is niet meer mogelijk om je refund te claimen.
expo jumping mechelen
30 januari 2023
Refund Cashless Card
Vanaf 10 januari kan je het krediet op je Jumping Mechelen-betaalkaart terugclaimen
Bram Chardon
9 januari 2023
Bram Chardon wint de FEI World Cup driving, presented by Paardensport Vlaanderen
De World Cup Driving sloeg het tenslotte volledig aan diggelen.
10 januari 2023
Wilm Vermeir wint de Longines FEI Jumping World Cup presented by BMW
Eindelijk terug een Belgische overwinning op Mechelse bodem, Wilm Vermeir doet het terug sinds 2011
30 december 2022
Dierenwelzijn is en blijft de hoogste prioriteit voor Jumping Mechelen
Jumping Mechelen heeft het welzijn van de paarden altijd de hoogste prioriteit gegeven. De maatschappelijke focus die er is op dierenwelzijn, ondersteunen wij in alle facetten

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van de laatste updates over Jumping Mechelen.

Bedankt voor je aanvraag!

We behandelen je vraag zo snel mogelijk