16 september 2022

Beste Jumping Mechelen vrienden,

Februari 2020 kwamen de eerste geruchten over de covid-pandemie via de media binnenwaaien, in maart 2020 was er de eerste lockdown.

Wie had  toen gedacht dat we in december geen Jumping Mechelen zouden kunnen organiseren? Het zou allemaal zo een vaart niet lopen en tegen het einde van het jaar wel opgelost zijn. Niets was minder waar en we waren genoodzaakt onze 40ste verjaardag uit te stellen.

Vol goede moed begonnen we aan de editie 2021, waar we tussen kerstmis en nieuwjaar in de ons vertrouwde Nekkerhal een spetterend verjaardagsfeest zouden organiseren. De vaccinatie-trein was op gang gekomen dus alles zou in orde komen, niemand die eraan dacht dat we weer zouden moeten passen.

 Wij waren klaar…. maar Covid besliste er voor de tweede keer anders over.

Maar uitstel is en blijft geen afstel.

We zullen en gaan onze 40ste editie met de gekende topsport , in zowel jumping , dressuur als het mennen, afgewisseld met de nodige prachtige shows en animatie organiseren….. en ook ons beloofde verjaardagfeest komt eraan.

Twee jaar niet organiseren betekent niet dat we twee jaar stilgezeten hebben. Twee jaar de tijd om verschillende zaken te bekijken, te evalueren en bij te sturen. Eén van onze projectjes is onze nieuwe website. Hierbij proberen we een nieuw elan te geven aan onze berichtgeving, onze beleving te delen en nog veel meer. Jullie op de hoogte houden van het ‘’ laatste Jumping Mechelen nieuws’’ is voor ons prioriteit. Ik ben dan ook blij dat we u onze nieuwe website mogen voorstellen.

Neem zeker een kijkje en ontdek o.a. het ganse programma voor onze 40ste verjaardag editie tussen 26 en 30 december 2022.

Ik zie jullie allemaal graag terug in de Nekkerhal ergens tussen 26 & 30 december.

Gunter Van Lent
Voorzitter Jumping Mechelen.

Deel dit artikel

september 20, 2022
Een woordje van onze voorzitter
We zullen en gaan dit jaar feesten!
september 20, 2022
Eerste selectiedagen Auction Mechelen en vrijspringen staan voor de deur!
Eindelijk weer live en in de Nekkerhal

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van de laatste updates over Jumping Mechelen.

Bedankt voor je aanvraag!

We behandelen je vraag zo snel mogelijk