Dressuur

Gepassioneerd door dressuur? Dan moet jij op 28 en 29 december in de Nekkerhal zijn!

Internationale topsport

Op woensdag en donderdag komen een aantal van de meest indrukwekkende dressuurpaarden en -ruiters in de piste. In de Christmas Arena strijden ze – in stijl – voor de overwinning in diverse internationale competities waaronder de FEI Dressage World Cup. Afspraak voor de ontknoping van deze spannende en wereldberoemde competitie op 29 december, net voor het middaguur!

Show

Dressuur is niet alleen sport maar ook kunst. Daarom leent deze discipline zich zeer goed voor demonstraties. Artiesten van dienst: onze Belgische paralympische atleten, het BWP dressuurkader en een aantal indrukwekkende, lokaal gefokte, jonge paarden.

Amateurs en pony’s

Wist je trouwens dat onze allerkleinste dressuurruitertjes Jumping Mechelen openen? Zij geven op de openingsdag (26 december) vanaf 9u het beste van zichzelf tijdens de finale stijlrijden van de KBC Gouden Teugel. Andere amateurwedstrijden in de dressuur zijn de finales van de Elitecup en de Cavalor Cup.

Maak kennis met onze deelnemers

RUITERS

Charlotte Fry
Charlotte Fry
Dressuur
Emmelie Scholtens
Emmelie Scholtens
Dressuur
Gretha Ferreira
Gretha Ferreira
Dressuur
Frederic Wandres
Frederic Wandres
Dressuur
Morgan Barbançon
Morgan Barbançon
Dressuur
Nanna Skodborg Merrald
Nanna Skodborg Merrald
Dressuur
Jorinde Verwimp
Dressuur
Katrien Verreet
Dressuur

Christmas Arena

KBC Gouden Teugel
KBC Bank & Verzekering
• Finale ponies stijlrijden
Dressuur
09:00

NEW-YEAR Arena

Geen dressuur op het programma vandaag

DISCIPLINES

Ontdek alle disciplines

Jumping Mechelen, dat zijn drie verbluffende disciplines met wedstrijden en topatleten van absolute wereldklasse. Maar ook fokkers, jonge beloften en gepassioneerde amateurs krijgen de kans om te schitteren in de Nekkerhal. Hier ontdek je per discipline wat (en wie) wij voor jou in petto hebben. 

Jumping
Dressuur
Mennen

JUMPING MECHELEN 2022

Waar paardenfans eindejaar vieren

Spannende topsport, spectaculaire shows, eindeloos paardenplezier en vooral veel ambiance: Kom meegenieten, tussen Kerst en Nieuw, in een extra gezellige Nekkerhal.

Bedankt voor je aanvraag!

We behandelen je vraag zo snel mogelijk